Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Haydi

Jäsen
 • Viestit

  289
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  100%

Maine sivustolla

52 Loistava

Tietoja käyttäjästä Haydi

 • Taso
  vierailee säännöllisesti
 • Syntymäpäivä 17.09.1990

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Helsinki
 1. Pantterikameleontti (Furcifer pardalis)

  I think that Reptilemaniacs do still sell Panthers. Ask at FB chameleon group? 'Kameleontit Suomi' if there is someone else I would have recomended Leena as i know what an awesome work she does.
 2. Pantterikameleontti (Furcifer pardalis)

  Leena kasvattaa ainakin, en kyllä tiedä onko täällä, mutta fb puolelta löytyy. Ja joku toinenkin nainen muistaakseni on fb puolella. :) Ja Reptilemaniacs ainakin on kasvattanut Panttereita, en kyllä ole varma nykyisestä tilanteesta :)
 3. Pantterikameleontti (Furcifer pardalis)

  Meilläkin käynnissä pikku paritus YRITYS ainakin.. Katotaan jos nuo toisilleen joskus lämpiää :)
 4. Pantterikameleontti (Furcifer pardalis)

  Jos ei onnistu, Reptilemaniac:ssa saattaisi olla :) Ja jos kukaan muu ei lämpene mä voin näyttää omiani...
 5. Pantterikameleontti (Furcifer pardalis)

  No jos yhtään lukee panttereista niin voi päätellä että pysyvät erossa muista lokaliteeteista :) MUTTA varmaan osa tekee tietämättömyyttään risteytystä mutta iso osa se taitaa olla niitä kuitenkin jotka haluavat jotain "uutta ja hienoa"
 6. Pantterikameleontti (Furcifer pardalis)

  Juu tuossahan tuo sama linkki on Juhan laittamana mutta p*rseestähän toi ihmisten typeryys on..
 7. Pantterikameleontti (Furcifer pardalis)

  Hienoa Juha :) Asiaa kun joku tutkii tollastakin kunnolla.
 8. Pantterikameleontti (Furcifer pardalis)

  Niin. Näkeehän sen koirissakin mitä ihmiset on typeryydellään pahimmillaan saanut aikaiseksi.. Joku kun perehtyisi risteyttämiseen 20vuotta ja tutkisi asiaa kunnolla sitten saattaisin ymmärtääkin risteytystä mutta nyt ei. :)
 9. Pantterikameleontti (Furcifer pardalis)

  Vaikea tuota on ymmärtää miksi lokaliteetteja pitää alkaa "sotkea" kun näissä nykyisissäkin variaatioita on vaikka muille jakaa.. Itse en kyllä ostaisi risteytystä.
 10. Pantterikameleontti (Furcifer pardalis)

  Mä oon ottanut yhteyttä erääseen herppiläiseen joka silloin toi molemmat liskot mun kriteereillä mutta hän sai valita itse liskot. Ko. hlö vaan ei enää asustele Suomessa. :)
 11. Pantterikameleontti (Furcifer pardalis)

  Saksan messut taitaa olla euroopan suurimmat ja sinne menee monista maista yksityisiä ja isompia kasvattajia myymään omiaan. Minun liskot on Saksasta ja Tshekistä ja molemmat messuilta tuotuja :)
 12. Pantterikameleontti (Furcifer pardalis)

  Värithän on makukysymyksiä :) Ja oikeestaan koskaan et voi tietää satavarmasti värikomboa joka kehittyy aikuisena sitten, vaikka tietty vanhemmista saa suunnan :) tähän mennessä en ole rumaa pantteria nähnyt, kaikki ihanan värillisiä :)
 13. Pantterikameleontti (Furcifer pardalis)

  Muninnat meni vähän hassusti, tyttö tiputteli ne pohjalle ja osan kaivoi kukkaruukkuun. Vaihdettiin munintaboxi nyt isoon kukkasaaviin ja saa ens kerralla kokeilla josko se kelpaisi paremmin. Mutta ei tuon isompaa ollut onneksi :) yksi alkava silmäongelma ollut kun jäi nahanpala silmään mutta sekin hoitui parin päivän suihkukäynneillä :) pikkuhiljaa alkaa olla aika kokeilla pariuttaa näitä omia liskoja josko sieltä muutama vaavi tulee sitten toivottavasti :)
 14. Pantterikameleontti (Furcifer pardalis)

  Mulla tuli kahdet tyhjät munat omaa hölmöyttäni kun talveksi nostin lämmittelypaikan lämpöä. Oma naaraani siis ainakin tarkka tässä tapauksessa. Oletko miettinyt ostaa tuolta Hammin messujen kautta? Sielä käy suht paljon porukkaa säännöllisesti ja tuovat ihan mielusti elukoita pientä hakupalkkaa vastaan. Omat liskoni ovat molemmat em. messuilta.
 15. Pantterikameleontti (Furcifer pardalis)

  http://www.repashy.co.uk/lilly-exotics/calcium-plus-lodtässä paras vitamiini ehdottomasti! Tod.näk joku neuvoo ostamaan nutrobalia mutta älä kuuntele. Niissä on ihan vääriä aineita pantterille. Ton lisäksi pelkkä puhdas kalsium ja muuta et tarvii. :) sirkkoja ja esim kärpäsiä. Pieniä lokusteja ja jauhomatoja/jättijaujomatoja, riippuen tulevan liskosi koosta :) varmaan suklaatorakatkin alkaa olla sopivan kokoisia. :)
×