Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Foorumin tähdet


Suosittu sisältö

Showing most liked content since 21.01.2018 kaikilta alueilta

 1. 2 points
  Tinon erikoinen harrastus palkittiin - voitti MM-tittelin terraarioiden rakentamisessa Saksassa http://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/201802052200720464_uh.shtml
 2. 1 point
  Joku tuli pitkästä aikaa tervehtimään. On ollut normaalia piilottelevampi ja myös paastoaa, jokohan kohtapuoliin olis moltin aika... Aiemmat moltit tuli nopeassa tahdissa eikä tuo edes paastonnut ennen niitä, nyt onkin sitten edellisestä moltista jo puoli vuotta aikaa. Veljen ötökkä- ja hämiskammoinen vaimo totesi Hirmusta, että se on yllättävän sulonen Onhan se <3
 3. 1 point
  Akaattilölleröt muutti yhteiseen isompaan terraan. Kupla vetäytyi syksyllä horrostamaan, mutta muutto sai sen aktivoitumaan. Hippa hengailee katossa.
 4. 1 point
 5. 1 point
  Hienoa !! kyllä se siitä lähtee:) Itse sain juuri ensimmäisen ruusuboan lauantaina kotiin... kerrassaan mainio matonen!! Isot kiitokset Telescopus...:)
 6. 1 point
  Onkos täällä yhtään löysätty pipoa uusien aiheiden aloittamisen suhteen, nyt kun foorumi on hiljentynyt niin kovasti? Täällä on aivan ikuisuuden vanhoja viestiketjuja, joissa voi ensimmäiset 10 sivua olla lähes pelkkiä kuolleita linkkejä ja toimimattomia kuvia. Sinne perään kun yrität nyt laittaa jotain uutta, niin huomiotta jää. Ehdotan, että uusia aiheita saisi alkaa avata vapaammin, vaikka asiaa olisi joskus 10 vuotta sitten jo foorumilla käsitelty. Se selkiyttäisi viestiketjuja huomattavasti, ja voisi tuoda vähän uutta eloa foorumille. Foorumin aktiiviaikoina oli ihan perusteltua, että ihmisiä ohjattiin jo olemassa oleviin ketjuihin, mutta nyt monet niistä ovat pahasti vanhentuneita myös sisällöltään, saati linkkien ym. osalta.
 7. 1 point
  Kuva maailman suurimman myrkky- ja kuristajakäärmeen kuolinkamppailusta on saanut internetin haukkomaan henkeään ja herpetologit töihin https://www.hs.fi/tiede/art-2000005553501.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=1&utm_source=tf-other&share=4ca23fc17250416e7b499d793e9ed182
 8. 1 point
 9. 1 point
  Terraario siivotaan kun siihen on aihetta. Yleensä mm. kakkoja ei tarvitse korjailla koska ne eivät muutenkaan näi turpeen seasta. Vesiastia pitää siivota useammin koska konnat ovan sottaisia kylpemään/juomaan. Pohjan voi vaihtaa kun siihen on aihetta mutta mitään tiettyä aikaväliä ei ole. Itse en koskaan vaihda koko pohjaa vaan kun lisän uutta materiaalia otan vanhaa samalla pois noin kerran vuodessa. Ruokinnasta löytyy hyvin seliteltyjä ketjuja montakin http://keskustelu.herppi.net/forum/88-ruokavalioravinto/ Tuolta löytyy kaikkiin kysymyksiin vastaukset
 10. 1 point
  Häneltä jo kyselin itseasiassa sähköpostin välityksellä asiasta, mutta ei ole kuulemma ainakaan tänä vuonna tulossa poikasia. :( Kiitoksia kuitenkin avusta ja ajastasi. :)
 11. 1 point
  http://frostheartreptiles.blogspot.fi/p/poikaset.html Löytyi googlettamalla, ei tosin päivitystä kesän jälkeen tullut, mutta ainahan voi silti kysästä... Aino Tuomola myös aikoinaan kasvatti, mutta kotisivujen päivitys ei näemmä ajantasalla..
 12. 1 point
  Akka on nyt syönyt joka kerta ilman ongelmia, ja ukko kerran. Veikkaan että sekin alko nyt syömään säännöllisesti kun niin kiinnostuneesti otti ruuan, mutta katsellaan oonko oikeessa. :D Nahka on vaihtunut ja pelittävät tosi hyvin. Maaliskuuhun jos pitäisi karanteenissa ja sit siirtäis elukkahuoneeseen.
 13. 1 point
 14. 1 point
  Noissa suomuissa on värimaailmat ja kontrastit kohillaan!
×