Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Foorumin tähdet


Suosittu sisältö

Showing most liked content since 24.03.2018 kaikilta alueilta

 1. 1 point
 2. 1 point
  "Pyllynsä kautta hengittävä ”irokeesikilpikonna” on vaarassa hävitä - laji lisättiin uhanalaisten lajien listalle" http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201804132200875640_ul.shtml
 3. 1 point
  Hirmu päätti vähän sisustella eilen illalla, ilmeisesti tekokasvi on hienompi ylösalaisin käännettynä.
 4. 1 point
  Hänelle alkoikin taas maistua mato.
 5. 1 point
  "Tyttären pieni lemmikkikäärme yritti syödä äidin" http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/201803270205702_v0.shtml
 6. 1 point
  Onko tässä kevään ensimmäinen kyy? Käärme lämmitteli jo auringossa Taivassalossa https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005620374.html
 7. 1 point
  @larryb Toi pitääkin muuten laittaa ostoslistalle :D kiitti!
 8. 1 point
  Päivitys: ainakin sungaya inexpectatalle näyttäisi basilika maistuvan oikein hyvin.
 9. 1 point
  Oon tilannut tekokasveja jonkin verran ja suurin osa ollut oikein kelvollisia :) Ainoastaan yksi haisi tosi kummalliselta, mutta sekin lemu häipyi tulikuuman suihkuttelun jälkeen. Oon ite tehnyt niin että tilaan ensin yhden koekappaleen ja jos tuote oli toivotunlainen tilaan isomman satsin. Toimitukset on toki hitaita joten ihan heti ei terraa saa sisustettua tällä meiningillä, mutta ainakin välttyy hutiostoksilta. Ennen terraan laittamista oon huuhdellut ihan vaan kuumalla vedellä, luulen että aikalailla samaa tavaraa ne on kuin muutkin muovikasvit.
 10. 1 point
  Luin, että basilikasta tykkäisivät myös ja se on melko nopea- ja helppokasvuinen yrtti. Siemenistä kun aloittaa niin kestää jonkin aikaa, mutta sellaisesta kaupan ruukusta (n. 1€) saa vaikka minkälaiset viljelmät aikaiseksi.
 11. 1 point
  Tää oli ilmeisesti paras paikka syödä...
 12. 1 point
  Mitä minä olen ymmärtänyt, niin Suomessa kiskotaan ylihintaa vähän jokaisesta kuningaspytonista ja värimuunnoksesta.. Ulkomailta, messuilta yms. saa edullisemmin.. Harmi, että usealla kasvattajalla/myyjällä tuntuu olevan etusijalla se hinta..
 13. 1 point
  Minä taas välillä ihmettelen, että mikä ilo on kaikkein erikoisimmissa (täysin normaalin värityksestä poikkeavissa) kun ne ovat jo niin erilaisia, etteivät enää edes näytä saman lajisilta..
 14. 1 point
  Kevään kunniaksi leoskiterra sai uuden sisustuksen.
 15. 0 points
  Hei, tiedän että jotkut gekot syö ruokakupista, pinseteistä tai kun ruokaeläimet ovat vapaana terrassa. Mutta mun gekko ku yritän syöttää sitä pinseteillä: laitan sirkan hänen eteen pinseteillä sitten hän nuolasee sitä ja avaa suun, laitan sirkan suun lähelle (en sinne sisälle vaan että sirkan pää on suussa) niin hän laittaa suun kiinni ja alkaa pureskella sitä ja nielasee sen yms. Kun eiks se yleensä ku syöttää pinseteillä niin ne tavallaan vaa "hyökkää" siihen öttiäiseen ja syö eikä tolleen :D ja siis gekko on pian 5v ja ei ole edellisessä kodissaan syönyt ikinä pinseteillä joten olen antanut aina ruokakupista mutta olen pari päivää vain kokeillut pinseteillä syöttämistä. En tiedä tätä tapaa. En oo ikin kuullu :). Mut se on aika söpö ku syö silleen (vaikka en enää ruoki sitä pinseteil)
×