Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Kaikki toiminta

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Maastokausi 2017

  *intakti
 3. Yesterday
 4. M: Varanus exanthematicus cb 17 BE 0.0.1

  Verkko meni! Vielä oisi veripyton jäljellä!
 5. Maastokausi 2017

  Voi voi..
 6. M: Kuningaspytoneita - Python regius

  0.1 Fire Mojave ja 1.0 Banana Mystic varattu!
 7. Viimeisin viikko
 8. M: 0.2 Basiliscus plumifrons, Vaasa

  Myynnissä: 0.2 Basiliscus plumifrons CB16, 150€/kpl Hyvin ahneita, mutta arkoja nuoria basiliskeja. Alkuperätodistukset on. Haku Vaasasta tai tuonti esim. Hyvinkään matelijamessuille 7.10. Yhteydenotot mari.kuivamaki a gmail.com.
 9. M: Varanus exanthematicus cb 17 BE 0.0.1

  Moro! Kiinnostaako vaihto kääpiöverkkopytoniin tai albino t- veripytoniin?
 10. *Marikan* tarantulat

  Yksi kuva vielä samasta ruokailusta...
 11. O: Iguaani, Varsinais-Suomi / Pirkanmaa

  Halutaan ostaa iguaani. Terraario löytyy jo valmiina. Kokemusta löytyy iguaaneista. Yhteydenotot yv:llä
 12. Mikä sammakkoeläinlaji?

  Joo, varmaankin
 13. Maastokausi 2017

  Kuollut rantakäärmeen poikanen tienviereltä. Suhteellisen Intareitx tämä vartalo..
 14. M: kuningaspytoneita (python regius) *hki*

  Hypo lemon blast nyt 200e !
 15. Mikä sammakkoeläinlaji?

  Eiköhän tuo ihan perus lissotron vulgaris ole.
 16. Mikä sammakkoeläinlaji?

  Otin tiukan hetkeksi pakastusrasiaan, jotta saisin kuvan vatsan värityksestä:
 17. Kalifornian kunigaskäärme ei syö!

  Okei, eli mulla on ollut kalifornian kuningaskäärme vähän yli kuukauden ja aluksi ruoka maistui hyvin. Ruokin 15-20 g pakastettua hiirtä 7 päivän välein. Se on n. vuoden vanha. Ensimmäiset 4 viikkoa söi hyvin, mutta viime-ja tällä viikolla ei ole kelvannut. Sulatan hiiret seuraavasti: aluksi laitan sen muovipussiin ja n. kädenlämpöiseen veteen ja sitten tunnin jälkeen vaihdan veden lämpimämpään. Sitten vielä sen jälkeen puolen tunnin jälkeen vaihdan veden todella lämpimään, mutta en kuumaan. Ensimmäiset 4 viikkoa söi hyvin omassa terraariossaan, mutta tänään yritin ensimmäistä kertaa ruokkia erillisessä laatikossa. Ei ollut siellä kauaa, koska ei ollut minkään laista kiinnostusta hiirestä. Se loi nahkansa 3 viikkoa sitten, lämpötila ei ole muuttunut kuukauden aikana yhtään sen normaalista lämmitys rytmistä. Terveen oloinen ja näköinen, yhtä aktiivinen kuin aluksikin. Ja nyt molempina kertoina kun ei ole syönyt niin heti sen jälkeen kun jätän sen rauhaan, siitä tulee todella vilkas ja aktiivinen moneksi tunniksi. En tiedä mitä tällä on tekemistä koko jutun kanssa mutta ajattelinpa silti sen mainita. Jätin sen rauhaan koko viime viikoksi, jos sillä olisi ollut stressiä, mutta ei. Se on kuitenkin vielä kasvuiässä niin alan huolestua. Jos kenelläkään on tietoa tai ideoita mitä voin tehdä niin auttakaa! Kiitos :)
 18. M: Valaisimia, Espoo

  Lämpölampunkupu myyty!
 19. Onko väliä kumpaa sukupuolta hankkii?

  Naaraan jos ottaa, täytyy valmistautua siihen, että lisko munii (tarttee munintavermeet, ja tietysti ongelmia voi tulla muninnan kanssa). Koiraan kanssa taas ainakin siihen, että jos havittelee sille kaveria joskus, kaveriksi käy vain naaras.
 20. M: 6v. Epicrates c. cenchria, Helsinki

  Hei! Myyn raskain sydämin 6-vuotiaan (synt.10/2011) Brasilian sateenkaariboan elämäntilanteen muutoksen vuoksi hyvään kotiin. Lunaksi kutsuttu brassi on tullut minulle luovutusikäisenä kasvattajalta v. 2012, ensin pienenpään terraarioon, josta siirsin nopean kasvun takia muutaman kuukauden päästä nykyiseen isoon (pituus 125 cm x syvyys 50 cm x korkeus 70 cm) terraarioon. Luna on aina syönyt hyvällä ruokahalulla, luo nahkaa muutaman kuukauden välein ilman ongelmia, ulosteissa tai käytöksessä ei ongelmia. Vähän käsitelty, ei aggressiivinen luonteeltaan. Luovutushetkellä sondattu naaraaksi. Syntymätodistus löytyy, ostettu Tiina Hirvoselta Hyvinkäältä. Myynnissä myös terraario, myyn yhdessä tai erikseen, mieluiten yhdessä. Terraarion sisustus kuuluu hintaan. Helsinki, Pukinmäki. Käärme 280 € Terraario 150 € (125x50x70cm) (Liukuovet, lukko, katossa lamppu kiinni, kaksi lämpömattoa, kaksi isoa kiipeilypuuta, piiloja, vati, muovikasveja, melkein täysi pussillinen pohjamateriaalia, turvetta, suihkepullo ja takaseinät. Halutessaan mukaan saa myös terraarion alla olevat hyllyt ja puulevyn, näkyy kuvassa) Tai yhdessä kaikki nämä 400 € Tässä olisi aivan mahtava eläin ja helppo paketti uudesta käärmeestä haaveilevalle - kaunis ja helppo eläin ja kaikki tarvikkeet kerralla mukaan! Vastaan mielelläni kysymyksiin ja kuvia saa lisää pyytämällä! Yhteydenotot sähköpostilla [email protected] tai p. 0407444493 Yst. Pia ja Luna
 21. Hei! Kysyisin mielipiteen, että kumpaa sukupuolta hankkisitte itse kääpiöpartiksista? Ja perustelut kiitos?
 22. Maastokausi 2017

  Olipa hurja kuvasetti! Mielenkiintoinen tuo avanne vatsaisen ja kalvoihinsa menehtyneen poikasen havainto. Joskus tuollainen poikanen saattaa koettaa jopa elämistäkin, mutta lyhyeksihän se elämä silti jää. Oletettu emo + poikaset lähipiirissä on toinen joka laittoi sukat pyörimään;) Mulla on vastaavia havaintoja sekä luonnonvaraisista että terraario lisäännytetyistä, mutta miten näitä tulis tulkita, onkin sitten hankalempi juttu. Uskoisin silti että näistä on vielä uutta etologista tietoa tuloillaan.
 23. M: Liukuoviterraario 80x45x35cm (Vantaa)

  Unohtui uusi hinta, 80€.
 24. M: Harjasgekko (correlophus ciliatus)

  Saa poistaa, gekko löysi oman kodin!
 25. M: Liukuoviterraario 80x45x35cm (Vantaa)

  Terraario on vapaa.
 26. O: Grammostola Pulchra, Jyväskylä

  Haluaisin ostaa G. Pulchran, mikäli kellään olisi tarjolla. Mieluiten juvesta eteenpäin, mutta slingikin käy. Kokemusta on taloudellamme 23 muun tarantellan verran. : ) Nouto Jyväskylän lähialueelta tai lämpöjen mukaan postitettuna. Kauempaa haku onnistuu, mikäli on mahdollista noutaa suhteellisen järkevän juna- tai linja-automatkan päästä taikka Hyvinkään matelijamessuilta. Yhteydenotot sähköpostitse: [heidi.hannila (at) gmail.com]
 27. *Marikan* tarantulat

  Tää oli ilmeisesti paras paikka syödä...
 28. Terraariosta löytyi outo möykky APUA!

  Tuleeko naaraille usein munia itekseen? Yks amerikkalainen kasvattaja sano että hedelmöittymättöneet munat voi usein johtaa "egg binding". Joo ymmärrän englantia, en tiiä miksi ilmiötä kutsutaan suomeksi.
 1. Näytä lisää tapahtumia
×