Kaikki toiminta

This stream auto-updates   

 1. Past hour
 2. Miten toimii muuten, kulkeeko kakka, onko lisko aktiivinen? Minkälaiset valot ja lämmöt terrassa on? Sinänsä siis syömättömyys ei ole välttämättä ongelma, jos lisko on muuten terve ja aktiivinen, etenkin koiraat tuppaa keväällä jättämään syömisen vähemmälle. Onko Hikka tyttö vai poika? Minkä kokoinen? Onko terrassa siis hiekka pohjalla, onko aina ollut? Toi kuvailemasi kummallinen tilanne kuulostaa oudolta, pystytkö jotenkin tarkemmin kuvailemaan? Eläinkaupassa tuskin pystyvät auttamaan kovin järkevästi, soittele esim. Johanna Rauliolle, joka pystyy puhelimitse varmaankin jotakin sanomaan, ja myös konsultoi eläinlääkäreitä puhelimitse.
 3. Tänään
 4. Hyvä työ, etenki "hyi yäk"! ;)
 5. Showlinkpets -messut Jyväskylän Paviljongissa meni ja oli kivaa! Ihmiset jaksaa vuodesta toiseen ihmetellä ja kauhistella näitä lemmikkivalintoja, jotka on meille ihan normaaleja. :D Tosi yleinen kysymys on aina, että mitä minä teen lemmikkieni kanssa? Suurella osalla ihmisistä onkin hieman erilainen käsitys lemmikkieläimien "tehtävästä", kun minulla ja varmasti monilla tällä sivustolla vierailevilla. Kuvassa esittelyssä "hyi yäk", joka sai osakseen paljon ihmetystä messuasiakkailta.
 6. Täällä alkaa olemaan kevättä käärmeidenkin rinnassa. Helo ja Horri on nyt pari kertaa yhdistetty ja toivottavasti kaikki menee niinkuin pitää ja alkusyksystä saadan pikkuruusuja. Tämä on kyllä itsellekin kovin jännää. Kokoeroa on pariskunnalla huikea. Helo painoi brumaation jälkeen noin 400g kun taas Horri 150g. Toivottavasti hän tykkää isoista tytöistä.
 7. Täällä myös yhdistettiin viikonloppuna ekaa kertaa ruusupariskuntaa. Tarkoituksena saada Baja-alueen locality ruusuja. Eli L. t. saslowi ja localiteetti San Matias. Jännityksellä odotetaan kuin käy.
 8. Hei vain, tarvitsisin apua vähän kokeneemmilta parta-agamien hoitajilta. Oma partikseni, Hikka, on nyt noin 2-vuotta. Ongelmia alkoi ilmetä tässä tämän vuoden alussa, kun ruoka ei alkanut kovin enää maistua. Varsinaista talviunta lisko ei nukkunut, mutta annettiin sen nukkua lakana terran päällä kuitenkin pitkät yöunet (herätys vasta iltapäivällä, nukkumaan 7-9 aikaan illalla.) Nyt tilanne on siis se, ettei lisko ole syönyt ollenkaan lähes kuukauteen. Kaikkea on yritetty antaa, ja Hikka on ollut aikaisemmin todella hyvä syömään. Hetki sitten totesin sille nestehukan, mutta asia on jo korjautunut, sillä Hikka on kyllä juonut. Äskettäin tapahtui sellainen tilanne, että lisko oli melkein kyljellään ihan jäykistyneenä, ja tavallaan 'nieli' hiekkaa. Säikähdin tietenkin ja autoin sen varovasti ylös, koska asento ei näyttänyt luonnolliselta. Vähän ajan päästä se ns. Rentoutui ja nyt käveli itse lampun alle. Kaula on vähän tumma, muuten pirteän näköinen. Ajattelin soittaa ensin lemmikkieläinkauppaan, josta ostin Hikan, mutta lähimpään eläinlääkäriin on pitempi matka (Oulu) ja asumme Rovaniemen lähistöllä. Onko jollakin siis kokemuksia? Voisiko olla jokin loinen tms?
 9. Olis ylimääräisiä jättiläislehtitorakan ja madagaskarin sihisevän nuoria koiraita. Jyväskylässä, postitan kun kelit sallii.
 10. Yesterday
 11. Omiin korviini ei ole kuulunut ketään aktiivista kasvattajaa. Aiemmin on kotimaassa lisääntynyt tietääkseni vain L.t.trivirgata muutama vuosi sitten. Mutta toki suunnitelmia aina on, mm. Sannilla ja itselläni on käsittääkseni työn alla ruusuvauvat? ;) Täällä on kevät koittanut talvilepojen jälkeen ja pariskunnat jo yhdistetty. Toiveissa olisi saada siis loppukesästä meksikonruusuboaa (L.t.trivirgata) sekä aavikkoruusuboaa (L.t.gracia) pikkuruisina käärmesvauvoina, mikäli kaikki vain menisi nappiin!
 12. Kyselisin tässä et kasvattaako kukaan suomessa ruusuboaa? kun itelle ei kasvattajja osunu silmään.... elikkäs haaveena ollu ruusuboa jo jonkun aikaa... saksastahan niitä saa mut ku ei oikee oo kokemusta....
 13. Moikka ! Meillä kunkkuboa ollu kohta sen 4kk ja ikää sillä on 9kk... Neuvoksi antaisin että syötä suoraa rottaa....:) meillä tää veijari syö 60-90g kokosta rottaa nyt. tullessaa söi 35g rottaa... Kyseiseppä kasvattajalta minkäkokoista syöny ja jatka sillä... meiän oma syö kerran viikossa....
 14. Jään seuraamaan aihetta...kyllä näitä suomessakin on harrastajilla..:) Kasvattajia ei varmaa oikeen oo suomessa...ite en oo törmänny ainakaan. Tarkoitus ois jossain vaiheessa itelle löyttää tälläinen tai vaikka pari uros ja naaras... Jos lontoo taipuu nii näistä löytää juttuu googlella!!!!
 15. Onko kellään kokemuksia käärmeestä? Löytyykö suomesta ja minkä kokoiseksi kasvaa? Mitä hintaluokkaa ja minkä kokoinen terraario tarvitsee olla aikuisella?
 16. Pari vuotta vanha hyvin vähän käytetty hautomo isomman tieltä myyntiin. Ostettu hautomakone.fi:stä 269 eurolla. Todettu hyvin tarkaksi ja toimivaksi. Todella helppo, kun tarvii vain lisätä vettä tankkiin ja säätää oikea kosteusprosentti, niin kone pitää huolen oikeasta kosteusprosentista ja lämpötilasta. Läpinäkyvä kansi helpottaa munien tarkkailua. Tarkempi mallitieto: Rcom juragon 20 pro digital incubator ja nimenomaan matelijoiden munille tarkoitettu hautomo. Tästä jollekkin laadukas hautomo hintaan 170€. Yhteydenotot tekstiviestillä tai whatsapp (040) 1891111
 17. Hibernaatio on ohitte ja palattu pötypöytien äärelle:
 18. jep. Sitä löytyy kotoa. Sen lisäksi hommasin terrojen pesuun vetyperoksiidia 3%.
 19. Onko lähiaikoina tulossa myyntiin viljiksiä?
 20. Hyvä! Virkon-S on ainakin yksi todella täpäkkä ja armoton aine putsailuun.
 21. Viimeisin viikko
 22. Mä taidan saada ostettua käytettynä kaksi 100x50x50 terraa, ja aika tyytyväinen olen. Säästyy pitkä penni ihan muihin juttuihin
 23. Viljakäärmeen poikanen hankinnassa ja värillä ei ole väliä! Max ikä 1.5v. Mieluiten kymenlaakson lähettyviltä!
 24. Hyväkuntoinen akvaario terrakäyttöön (vedenpitävyydestä ei tietoa). Kuvan kansiritilät saa mukaan. Vain nouto Helsingin Meilahdesta. 45€ Hanna Nikkola 0458623773
 25. Halutaan ostaa uusia tai käytettyjä vähintään 80cm korkeita terroja. (Muunkinlaisia terroja saa tarjota koska niillekkin voi olla tarvetta) Leveyttä ei sen kummemmin tarvitse olla mutta korkeus ratkaisee. Kuljetus olisi hyvä myös olla mahdollinen koska emme omista autoa taikka korttia. Ottakaa yv.llä yhteyttä rohkeasti.:)
 26. uppia vielä
 27. Myydään käytetty Giantin terraario mitoilla lsk 60*45*100cm. Toisella sivulla n. 10cm pala reikäpeltiä. Ostettu liukulaseiksi ja kanteen polykarbonaattilevyä aiempien lasisten mittojen mukaan. Kannen levy on senverran ohutta, että saattaa vaatia lasin tai paksumman levyn tilalle, joka ei jousta niin paljoa. Liukuovien kiskoihin uppoavat kohdat vaativat ohennusta, esimerkiksi hiontaa, jotta liukuvat sujuvasti. Vaatii vielä perusteellisemman pesun sekä desinfioinnin. Hintapyyntö 70€. Ainoastaan nouto. Yhteydenotot yv:llä.
 28. Kuulostaa hieman ankeelta.. Täällä taas paistaa pilvettömältä taivaalta aito ja alkuperäinen Naantalin aurinko:)
 29. Maa valkoisena...
 1. Näytä lisää tapahtumia